Τρόποι Πληρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

 

Πληρώστε την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφοράς, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 14:00 μ.μ. και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, η αποστολή δρομολογείται αυθημερόν και θα γίνει παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας την επόμενη μέρα, εφόσον βρίσκεστε στην ηπειρωτική Ελλάδα και, σε μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες εφόσον η αποστολή αφορά τη νησιωτική Ελλάδα.

 

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

 

 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ KUHN RIKON (Λ. ΙΩΝΙΑΣ 273, 111 43, ΑΘΗΝΑ – πλησίον σταθμού Άνω Πατησίων της γραμμής 1 του ΜΕΤΡΟ)

 

Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 14:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα προς παραλαβή από εσάς. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 3 εργάσιμες ημέρες μετά την παραγγελία σας.

 

Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της τράπεζας που συνεργαζόμαστε:

 

Τράπεζα EUROBANK –

Λογαριασμός:

IBAN:

 

ή να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας κατά τη φυσική σας παρουσία στο κατάστημά μας μέσω:

 

Πιστωτικής – Χρεωστικής ή Prepaid Card

 

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, να εξοφλήσετε σε 2 ισόποσες άτοκες δόσεις!

 

Η Εταιρεία μας σε συνεργασία με την τράπεζα EUROABANK, εφαρμόζει συστήματα προηγμένης τεχνολογίας και αναγνωρισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας, για να εξασφαλίζει την ασφαλή πρόσβασή και, το απόρρητο των προσωπικών και τραπεζικών δεδομένων κατά τη μεταφορά και αποθήκευσή τους και τη θωράκιση κάθε καναλιού από την πρόσβαση τρίτων.

 

 

 

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

 

Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Η προεξόφληση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στον ακόλουθο λογαριασμό της τράπεζας που συνεργαζόμαστε:

 

Τράπεζα EUROBANK –

Λογαριασμός:

IBAN: