Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, εκτός από περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

 

Για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδος δεν χρεώνεται κόστος μεταφοράς.

 

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

 

 

 

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάστασή του.

 

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας πριν την παράδοση.

 

 

 

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email infotson@otenet.gr ή τηλεφωνικά στο +30.210.25.83.241

 

 

 

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που θα παραγγείλετε από την έδρα μας (Λ. Ιωνίας 273, 111 43, Αθήνα) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.